Bouwplaats beveiliging waakt over jouw eigendommen

Op bouwplaatsen is vaak van alles van waarde te vinden. Denk bijvoorbeeld aan gereedschappen, machines en andere benodigdheden. Gasleidingen worden van koper gemaakt en koper levert erg veel geld op. Oftewel, bouwplaats beveiliging is geen overbodige luxe.

 Hoe gaat de beveiliging in zijn werk?

Het is enorm makkelijk om binnen te dringen op een bouwplaats. Vaak staan er alleen onstabiele hekken omheen van maximaal twee meter hoog. Daar ben je, als je zou willen, zo overheen. Vervolgens kun je vaak overal zo bij, want een bouwplaats heeft nu eenmaal geen beschutting of overkapping. Bouwplaats beveiliging kan diverse vormen aannemen. Het ligt maar net aan wat voor bouwplaats het is en wat jij nodig vindt. Vaak is het zo dat bouwplaats beveiliging bestaat uit cameratoezicht die 24/7 bekeken wordt. Daarnaast zal een aantal keren per dag/nacht een beveiliger langsrijden en een rondje maken over het terrein. Zo kan de beveiliger goed zien of er iets anders uit ziet dan een paar uur geleden.

Diverse bedrijven

Er zijn diverse bedrijven die bouwplaats beveiliging aanbieden. Vaak is het handig om een bedrijf te zoeken die een vestiging heeft in de buurt van de bouwplaats. Zo voorkom je extra kosten door reiskosten en reistijd. Daarnaast zit degene die de camerabeelden uitleest niet ver weg en zijn de lijntjes kort met de beveiliger, politie en andere hulpdiensten. De bedrijven komen eerst op locatie om te zien wat zij moeten gaan beveiligen. Nodig gerust meerdere bedrijven uit zodat je de offertes kunt vergelijken. Vervolgens zal het bedrijf jou adviseren over wat het beste is voor jouw bouwplaats. Bijvoorbeeld hoeveel camera’s er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden.

Andere functies

Als jouw bouwplaats enorm groot is en je geen overzicht kunt houden over wie er allemaal rondlopen, dan kunnen de beveiligers jou daar ook mee helpen. Zij kunnen bijvoorbeeld de toegang controleren. Zo weten zij precies wie er waarom op jouw bouwplaats rondloopt. Bouwplaats beveiliging is dus een goede investering om diefstal en schade te voorkomen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *