Jachtcoatingadviseurs van Klaveren wat voor jou?

Yacht coating consultants van Klaveren geven je het beste coatingadvies. Met de zich snel ontwikkelende technologie op elk gebied, gaat ook de coatingtechnologie in hoog tempo vooruit. De nieuwe technologie van jachtcoatingadviseurs van Klaveren heeft een nieuwe generatie coating met zich meegebracht, die niet alleen jouw zuurverdiende geld bespaart, maar ook een aanzienlijke hoeveelheid van jouw kostbare tijd.

Niet-keramische coating – nieuwe generatie yacht coatings

De niet-keramische coating bestaat uit kleine deeltjes die stevig op de drager zijn geplakt. Als het eenmaal droog is, wordt een glanzende en niet-vette beschermende film gevormd om een ​​beschermend schild op de romp te creëren. Het moet worden geverfd bij droog weer, nadat je ervoor hebt gezorgd dat het perfect schoon en gepolijst is. Deze film beschermt de romp tegen vuil en uv-straling. Het maakt het ook gemakkelijker om het jacht schoon te maken en te onderhouden.Jachtcoatingadviseurs van Klaveren hebben een manier gevonden om rompen effectief en efficiënt te schilderen. Hun niet-keramische yacht coatings besparen je zowel tijd als geld, dat is gegarandeerd. Wil je weten wat deze coatings nog meer kunnen doen? Lees verder om alles te weten te komen over Yachtcoating consultants van Klaveren en hun on-cereamic coating.

Voordelen van niet-keramische yacht coatings

Yacht coating consultants van Klaveren hebben het leven gemakkelijker gemaakt met deze nieuwe technologie. Het eenvoudige onderhoud van de op-keramische coating is een van de belangrijkste voordelen. Je hebt alleen zeep met een lage pH nodig, zoals een wasmiddel voor boten en een spons of een zachte borstel om je mooie romp schoon te maken. Zo eenvoudig wordt het schoonmaken van jouw jacht. Deze yacht coatings beschermen de romp ook tegen UV-straling, zodat je jouw romp niet om de paar maanden hoeft te polijsten of waxen. Daarom veel kostbare tijd en geld zeggen. De schepen met niet-keramische yacht coatings hebben een langere levensduur en blijven de komende jaren in goede staat. Dit verhoogt hun inruilwaarde, zelfs op de tweedehandsmarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *