Vloeren aanschaffen in Tilburg

      Geen reacties op Vloeren aanschaffen in Tilburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer dan kun je in Tilburg zeker terecht. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan kwalitatieve vloeren. Wanneer je op zoek bent naar een sterke en duurzame vloer dan kun je kijken naar een epoxyvloer, grindvloer, troffelvloer of gietvloer. De verschillende vloeren zijn dan ook verschillend in kwaliteit, functionaliteit levensduur, onderhoud, design en meer. 

Een grindvloer

Een grindvloer is gemaakt uit natuurlijk materiaal zoals riviergrind. Dit geeft het een natuurlijke uitstraling. Grindvloeren zijn onder andere bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Doordat de vloer onderhoudsarm is en een bijzondere uitstraling heeft, is het ook een geschikte vloer voor bedrijven. Een grindvloer is ook geschikt voor in woningen door het trendy design en dus het gemak in onderhoud.

Een troffelvloer

Een van de meest duurzame vloeren is een troffelvloer. Het fijne aan een troffelvoer is dat de vloer in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen is. Zowel voor thuis als voor bedrijven is dit ideaal. Veel kleurencombinaties zijn te krijgen maar ook de stroefheid is aan te passen. Dit maakt het een trendy en veilige vloer. Daarnaast is de vloer ontzettend sterk. De vloer kan veel belasting aan en is dan ook geschikt voor industrie en andere soortgelijke branches. 

Een gietvloer

Een gietvloer is zeer onderhoudsarm. Daarom zijn deze vloeren geschikt voor bedrijven. Ook in huis is dit ontzettend fijn. Het scheelt je veel tijd in onderhoud en kan met een gezin of huisdieren zeker een uitkomst zijn. De vloeren zijn namelijk slijtvast en bestand tegen water en bacteriën. De vloer heeft namelijk geen naden. Je ziet een gietvloer dan ook veel in ziekenhuizen, winkels, scholen en de chemische industrie. 

Een coating vloer 

Een coaingvloer is een vloer die je ook veel in bedrijven ziet. Een coatingvloer is namelijk een stofvrije of antistatische vloer. De vloer heeft daarbij een zeer goede antislip bovenlaag. De bovenlaag is tevens slijtvast en zeer sterk. Voor veel bedrijven die werken met chemische vloeistoffen of bedrijven die intensieve verfgebruik hebben is dit zeer geschikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *